مریم کرمی به مدال برنز رسید
در روز سوم مسابقات روئینگ قهرمانی جوانان آسیا در چین و در فینال A ماده یکنفره جفت پارو، مریم کرمی نماینده ایران با ثبت زمان ۸:۱۳:۶۸ به مدال برنز دست یافت/ تیم روئینگ چهارنفره مردان نیز به فینال A صعود کرد
به گزارش «نسیم» و به نقل از فدراسیون قایقرانی، روز سوم مسابقات روئینگ قهرمانی جوانان آسیا در "ووهان" چین و در فینال A ماده یکنفره جفت پارو مریم کرمی نماینده کشورمان در مصاف با حریفانی از اندونزی، ازبکستان، هنگ کنگ، ژاپن و چین با زمان 8:13.68 دقیقه در رده سوم ایستاد و مدال برنز را بر گردن آویخت. در این گروه قایقرانان چین و ژاپن در رده های اول و دوم قرار گرفتند. در فینال B ماده دونفره جفت پاروی مردان محمد زارعی و امیرحسین محمود پور با زمان 7:08.65 دقیقه در رده چهارم ایستادند . در این مسابقه قایقرانان قزاقستان، تایلند و چین تایپه اول تا سوم شدند. در فینال A ماده چهارنفره جفت پاروی بانوان مریم کرمی، پرستو ریحان، مهدیس حبیبی و مریم امیدی پارسا با زمان 7:11.99 دقیقه در جایگاه پنجم قرار گرفتند . در این مسابقه پاروزنان چین، کره جنوبی و چین تایپه در رده های اول تا سوم ایستادند. این رقابتها فردا با مسابقه نمایندگان کشورمان در فینال مواد تکنفره و چهارنفره پسران دنبال خواهد شد.
همچنین مروز 14 تیرماه در دور شانس مجدد پاروزنان کشورمان در 4 ماده به مصاف حریفان خود رفتند. در روئینگ دونفره جفت پاروی مردان محمد زارعی و امیرحسین محمود پور با حریفان خود رو به رو شدند و با قرارگیری در جایگاه پنجم به فینال B راه یافتند. در روئینگ دونفره جفت پاروی بانوان هما خاتمی و مهدیس حبیبی پس از مسابقه با رقبای خود در رده ششم ایستادند و به فینال B راه پیدا کردند. در روئینگ چهارنفره مردان محمد زارعی، محمدحسین حقی دولت آباد، امیرحسین محمودپور و علی شاه محمدنیا در رده سوم قرار گرفتند و به فینال A صعود کردند. رضا قهرمانی و علی نیکوخصال نیز در روئینگ دونفره تک پاروی مردان در گروه خود پنجم شدند و از راه یابی به فینال بازماندند. این رقابت ها فردا 15 تیرماه ادامه پیدا خواهد کرد.