۳ ایرانی در میان اسکواش‌بازان برتر آسیا قرار گرفتند

کدخبر: 1043908

براساس آخرین رنکینگ اعلام شده از سوی کنفدراسیون اسکواش آسیا سجاد زارعیان، دانیال قارونی و علیرضا شاملی در میان برترین‌ اسکواش‌بازهای این قاره قرار دارند

به گزارش «نسیم» و به نقل از سایت رسمی فدراسیون اسکواش کنفدراسیون اسکواش آسیا آخرین رنکینگ برترین های آسیا را اعلام کرد و سه ایرانی در میان این نفرات قرار گرفتند.

طبق این رنکینگ در رده سنی زیر 19 سال سجاد زارعیان نفر سوم مسابقات قهرمانی آسیا تهران و دوم مسابقات بین المللی مالزی موفق شد در جایگاه دوم رنکینگ آسیا قرار گیرد.

دانیال قارونی در رده سنی زیر 13 سال پسران دیگر اسکواش باز کشورمان بود که پس از درخشش در مسابقات قهرمانی آسیا و مالزی توانست در آخرین رنکینگ کنفدراسیون در جایگاه دوم قرار گیرد.

علیرضا شاملی که او هم مانند دو ورزشکار دیگر کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا تهران مدال برنز و در مسابقات مالزی مدال نقره را بدست آورده بود در جایگاه سوم رنکینگ زیر 17 سال آسیا قرار گرفت تا سه ایرانی در میان برترین های قاره قرار گیرند.

ارسال نظر: