پایان رقابت‌های باشگاهی آسیا با درخشش نمایندگان وزنه‌برداری ایران

حفاری بر سکوی قهرمانی آسیا ایستاد/ نیروی زمینی و ذوب آهن هم دوم و سوم شدند

کدخبر: 2078584

هرسه نماینده باشگاهی کشورمان موفق شدند با درخشش در قاره کهن تمامی رقبا را کنار زده و با اقتدار صاحب هر سه سکوی اول تا سوم آسیا شوند.

به گزارش « نسیم آنلاین » و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه‌برداری، رقابتهای وزنه برداری جام باشگاههای آسیا و قطر کاپ پس از سه روز (24تا 266 آذرماه) در هتل اینتر کنتینتال شهر دوحه قطر به اتمام رسید و تیم های ایرانی با درخشش وزنه برداران خود توانستند سکوی اول تا سوم را به خود اختصاص دهند.

1-شرکت ملی حفاری اهواز با 592 امتیاز به مقام قهرمانی جام باشگاههای آسیا دست یافت. 2-تیم وزنه برداری نیروی زمینی با 568 امتیاز نایب قهرمان شد. 3-ذوب آهن اصفهان با 5677 امتیاز به مدال برنز تیمی رسید.

قطرکاپ در رقابتهای قطر کاپ نیز تیم میزبان با 159 امتیاز قهرمان شد ایتالیا با 123 امتیاز نایب قهرمان را بدست آورد افغانستان با دو وزنه بردار و کسب 1155 امتیاز به مدال برنز تیمی قطر کاپ دست یافت.

ارسال نظر: