چند تن از فعالان حوزه نشر برای انتخاب هیئت مدیره باغ کتاب به شهردار تهران معرفی شدند

کدخبر: 1015681

اشعری، مدیر پروژه باغ در گفتگو با «نسیم» با اعلام این خبر افزود: پروژه باغ کتاب تا دو ماه آینده آماده بهره‌برداری است/ باید افرادی در این سمت‌ها منصوب شوند که واقعاً دغدغه نشر دارند

علی اکبر اشعری در گفت‌وگو با «نسیم» در خصوص پروژه باغ کتاب و به سرانجام رسیدن این مجموعه گفت: ساخت و ساز باغ کتاب رو به اتمام است و در حال حاضر در مرحله نصب تجهیزات، مبلمان، قفسه‌ها و ... است.

وی با بیان اینکه این پروژه تا دو ماه آینده آماده بهره‌برداری می شود گفت: بهره‌برداری کامل این مجموعه به عواملی مانند انتخاب مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره باغ کتاب بستگی دارد؛ بنده اسامی چند تن از فعالان و پیشکسوتان حوزه نشر را به شهردار تهران داده ام تا ایشان از این افراد در سِمَت‌های مدیرعامل و هیأت مدیره استفاده کنند.

اشعری با اشاره به تجربه این افراد در حوزه نشر گفت: این افراد تجربه‌ها و آرزوهای متعددی در این حوزه دارند که بدون شک می‌توانند چرخه نشر را بیش از پیش به حرکت درآورند؛ باید افرادی در این سِمَت‌ها منصوب شوند که واقعاً دغدغه نشر دارند. این افراد باید نگاه اقتصادی و سیاسی صِرف را از سر خود بیرون کنند و نگاه فرهنگی داشته باشند.

ارسال نظر: