کتابخانه مصطفی خمینی(ره) محفلی علمی و فرهنگی برای نابینایان
مسئول بخش نابینایان کتابخانه مصطفی خمینی(ره) اسلامشهر به «نسیم» گفت: ما در این کتابخانه علاوه بر اقدامات روتین خود برای نابینایان و کم بینایان، برگزاری کلاسهای آموزشی از قبیل آموزش کامپیوتر و زبان انگلیسی را تدارک دیدهایم
شهرزاد دهقان مسئول بخش نابینایان کتابخانه مصطفی خمینی (ره) اسلامشهر پیرامون افتتاح این بخش به خبرنگار «نسیم»، گفت: مهمترین کاری که ما در این بخش از کتابخانه مصطفی خمینی (ره) انجام می دهیم ضبط کتاب های صوتی برای مراجعه کنندگان نابینا و کم بینا است. بر این اساس ما قصد داریم تا همانند سایر کتابخانه ها اقدامات تکراری را که در بخش های نابینایان کتابخانه های خود انجام می دهند را تکرار نکنیم و بر این اساس تمرکز بیشتر خود را بر روی کارهای دانشجویی گذاشته ایم.
وی افزود: ما در این بخش از کتابخانه اقدامات و کارهای خود را بر اساس نیازهای دانشجویان انجام داده و به پیش می بریم و سپس این اقدامات را بسته به درخواست دانشجویان و مراجعان به کتابخانه انجام می دهیم. همچنین در مرحله بعد بنابر درخواست دانش آموزان هم اقدامات و خدماتی را هم برای آنها انجام می دهیم.
مسئول بخش نابینایان کتابخانه مصطفی خمینی (ره) اسلامشهر ادامه داد: ضبط جزوات، تبدیل مقالات و مناسب سازی کتاب های دانشگاهی برای دانشجویان از جمله اقداماتی است که ما در این بخش از کتابخانه برای مراجعان خود انجام می دهیم. بر این اساس ما در این کتابخانه کتب "بریل" و "گویا" را نیز برای مراجعه کنندگان خود به صورت امانت درنظر گرفته ایم که در اختیار آنها قرار می دهیم.
دهقان خاطرنشان کرد: همچنین ما در این بخش از کتابخانه ارائه انواع نرم افزارها را برای نابینایان و کم بینایان خود داریم. درضمن کامپیوترهای ما در این کتابخانه مجهز به انواع نرم افزارهای مورد نیاز نابینایان است. بخشی از این برنامه ها، نرم افزارهای صفحه خوان هستند که نیازهای مراجعان را پیرامون استفاده از منابع این کتابخانه برطرف می کنند.
وی اضافه کرد: ما در این کتابخانه برای نابینایان و کم بینایان برگزاری کلاس های آموزشی از قبیل آموزش کامپیوتر و زبان انگلیسی را نیز تدارک دیده ایم که در صورت درخواست و نیاز آنها این آمادگی را داریم تا این برنامه ها و آموزش ها را برای آنها پیاده سازی کنیم.
مسئول بخش نابینایان کتابخانه مصطفی خمینی (ره) اسلامشهر در پایان تصریح کرد: ما قصد داریم تا این کتابخانه و این بخش نابینایان کتابخانه مصطفی خمینی (ره) را به یک محفل علمی و فرهنگی برای نابینایان و کم بینایان مراجعه کننده به خود تبدیل کنیم. اما اصلا قصد نداریم تا این مرکز به محلی تبدیل شود تا آنها بیایند و کتب خود را به امانت گرفته و ببرند.