اخبار آرشیوی

کدخبر: 278574

همایش "همزمان و در زمان با حافظ" ساعت ۱۵ روزهای ۱۸ و‌ ۱۹ مهر با حضور رضا داوری اردکانی، غلامحسین ابراهیمی دینانی و حسن بلخاری در مرکز فرهنگی شهرکتاب برگزار می‌شود

همچنین اساتید ادبیات از جمله سعید حمیدیان، ضیاء موحد، فرزان سجودی، مریم حسینی، حمیدرضا شایگان‌فر نسرین فقیه ملک و اعظم حمیدی سخنرانی خواهند داشت.
به گزارش «نسیم» به نقل از روابط عمومی شهر کتابف مرکز فرهنگی شهرکتاب با همکاری دانشگاه حافظ شیراز و موسسه دانش‌نامه فارس و به مناسبت یاد روز حافظ، همایش "هم‌زمان و در زمان با حافظ" را برگزار می‌کند. در این همایش، به چگونگی شناخت حافظ در زمانه‌ی خود و اینکه در زمانه ما حافظ چگونه شناخته می‌شود بررسی تطبیقی صورت می‌گیرد. در روز نخست این همایش، رضا داوری‌اردکانی درباره "تثلیث زبان، هنر و اندیشه در شعر حافظ"، غلامحسین ابراهیمی‌دینانی درباره‌ "حافظ به روایت حافظ"، سعید حمیدیان درباره‌ "سخنی درباره‌ سمبولیسم حافظ و حسن بلخاری در باب "عکس رخ یار" سخن می‌گویند. روز دوم همایش با سخنان دکتر ضیاء موحد درباره‌ "زبان حافظ" آغاز می‌شود و آن گاه فرزان سجودی درباب "نقش رمزگان مکان در پویایی معنایی غزلیات حافظ"، دکتر مریم حسینی درباره‌ "مارپیچ عرفانی در سلوک حافظ، دکتر حمیدرضا شایگان‌فر درباره‌ "بررسی ساختاری اولین غزل حافظ" و اعظم حیدری درباره‌ "آشنایی‌زدایی در شعر حافظ" سخن می‌گویند. این برنامه با تک‌نوازی هنرمندان موسیقی همراه است. روز چهارشنبه ۲۰ مهر که به درس‌گفتارهایی درباره‌ عطار اختصاص دارد، دکتر نسرین فقیه‌ملک مرزبان درباره‌ "عشق در غزلیات عطار و حافظ" سخن می‌‌گوید. علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه می‌توانند به مرکز فرهنگی شهرکتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، نبش کوچه‌ی سوم مراجعه کنند.
ارسال نظر: