مراسم بدرقه تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی برای حضور در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ کرواسی
تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران عصر امروز با برگزاری مراسم بدرقه در سالن همایشهای شهید شاهرخ ضرغام، راهی رقابتهای جهانی ۲۰۲۵ کرواسی شدند؛ مراسمی که با حضور ملیپوشان، خانواده شهدا، پیشکسوتان و مسئولان ورزش کشور برگزار شد.
نسیمآنلاین: مراسم بدرقه تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان ایران جهت اعزام به رقابتهای جهانی ۲۰۲۵ کرواسی، عصر امروز (شنبه ۱۵ شهریور) در سالن همایشهای شهید شاهرخ ضرغام فدراسیون کشتی برگزار شد. این مراسم با حضور ملیپوشان، خانواده معظم شهدا، مسئولان ورزشی، پیشکسوتان، اصحاب رسانه و علاقهمندان کشتی همراه بود.
در این مراسم علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی، با اشاره به اهمیت جایگاه ملیپوشان گفت: «شما محکوم به خوب بودن هستید و باید یاد بگیرید برای رضای خدا و خوشحالی مردم کشتی بگیرید نه صرفاً برای پول.» وی تأکید کرد کسب مدال طلای المپیک و جهانی تنها با اخلاص، تلاش و توکل بر خدا امکانپذیر است و نمونه آن را در موفقیتهایی همچون حمید سوریان، محمد بنا و حسن رنگرز دانست.
دبیر همچنین از جوایز ویژه فدراسیون برای مدالآوران خبر داد و گفت: «به قهرمانان کشتی که مدال طلای جهانی کرواسی را کسب کنند، ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پاداش پرداخت میشود؛ اقدامی بیسابقه در ورزش ایران.» او هدف این تصمیم را اهمیتبخشی به مدال طلا و ایجاد انگیزه بیشتر برای کشتیگیران عنوان کرد.
در بخش دیگری از مراسم، نماهنگی درباره دلاوریهای شهدا و افتخارات کشتی ایران در میادین جهانی پخش شد. همچنین از «کشتی کارت» (کارت هواداری کشتی) با حضور مدیرعامل بانک شهر، رئیس فدراسیون و پیشکسوتان این رشته رونمایی شد.
این مراسم با حضور خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه و مسئولان حاضر در سالن، حال و هوای معنوی ویژهای داشت و در پایان ملیپوشان ایران با بدرقهای گرم، آماده سفر به رقابتهای جهانی کشتی ۲۰۲۵ کرواسی شدند.