شیعه ستیزی سازمانی در مصر!
معرفی شیعیان به عنوان کافر توسط یک متفکر وهابیت و موسس سازمانی ضد شیعی در مصر، در برنامه زنده تلویزیونی موجب ایجاد تنش بین وی و مهمان برنامه شد
به گزارش «نسیم» به نقل از العالم، " محمد صابر" که از او به عنوان دبیرکل مرکز مطالعات و تحقیقات ضد شیعه در مصر یاد می شود، درمناظره تلفنی با عبدالله الناصر دبیر کل اتحادیه گروه های صوفی، شیعیان را کافر توصیف کرد
صابرمحمد صابر که به عنوان رئیس هیئت مدیره شبکه تلویزیونی ماهواره ای " امجاد " نیز فعالیت دارد، دوشنبه شب در مصاحبه با شبکه " العاصمه (پایتخت) " مصرگفت : شیعیان کافر هستند زیرا هنگامی که اعمال و رفتار آنان را با تعالیم اسلامی تطبیق می دهیم ، می فهمیم که اعمال و رفتار آنان غیراسلامی است .
الناصر دبیرکل اتحادیه گروههای صوفی نیز در واکنش به ادعای این تکفیری مصری گفت : من جواب چنین افرادی را نمی دهم .این وهابی ها اهداف خاص خود را دنبال می کنند .
صابر و گروهی از همفکران وهابی او با حمایت گسترده مالی و فکری عربستان سعودی از ماه گذشته مرکز مطالعات و تحقیقات ضد شیعه مصر تشکیل داده اند.