دکتر خالوزاده در گفتگو با «نسیم»: اتحادیه اروپا مجبور است به دولت یونان امتیاز بدهد

کدخبر: 980077

کارشناس برجسته مسائل اتحادیه اروپا تاکید کرد: علت پیروزی حزب چپگرای یونان در انتخابات به دلیل وعده‌های رئیس این حزب و حمایت‌های شدید مردمی از این وعد‌ه‌ها بود اما این به معنای موفقیت دولت یونان نیست

وی در ادامه افزود: روی کار آمدن دولت چپگرا در این کشور به دلیل حمایت های مردمی رخ داد و مردم این کشور گمان کردند که با این دولت به خواسته‌های خود می‌رسند، این حزب وعده‌ها و شعارهای مختلفی داد که مورد حمایت مردم قرار گرفت، این در شرایطی است که وعده‌هایی درباره مسائل مختلف از جمله مسئله بدهی به اتحادیه اروپا توسط این حزب مطرح شد که باعث شد افکار عمومی از این جناح و حزب چپگرا حمایت شدیدی بکنند. در حالی که پس از جنگ جهانی دوم تاکنون هیچ جناح چپگرایی در یونان اینگونه مورد حمایت قرار نگرفته است، و اکنون همچنان حمایت ادامه دارد، اما این حمایت به این معنا نیست که دولت یونان می‌تواند در انجام وعده‌ها و دستیابی به خواسته‌های خود موفق عمل کند.

این کارشناس مسائل اروپا در ادامه اظهارات تصریح کرد: پس از مدتی هیجانات مردمی در یونان فرو می‌نشیند و دولت این کشور مجبور خواهد بود راهکارها و اقدامات دولت قبلی را اجرا کند و همان راهکارها را ادامه دهد. البته ممکن است اتحادیه اروپا برای جلب نظر افکار عمومی مردم تا حدی فشارها را کاهش دهد و امتیازاتی به دولت جدید یونان بدهد، امتیازاتی از جمله اینکه سیاست ریاضت اقتصادی تا حدی تعدیل شود و یا اینکه بازپرداخت بدهی ها بار دیگر قسط بندی شود و در اقساط بلند مدت‌تر و مدت زمان بیشتری پرداخت شود.

خالوزاده در پایان گفت: البته دولت این کشور در ادامه مجبور خواهد شد خود را با سیاست‌های اتحادیه اروپا تطبیق دهد و از وعده‌های خود که در انتخابات بیان کرده است، عقب نشینی کند.

توفیق علائی - گروه بین‌الملل خبرگزاری نسیم

ارسال نظر: