حمله تروریست های "الشباب" به پایگاه اتحادیه آفریقا در سومالی

کدخبر: 2004107

تروریست‌های گروه الشباب به یک پایگاه متعلق به اتحادیۀ آفریقا در جنوب سومالی حمله کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل « نسیم آنلاین »تروریست‌های الشباب صبح روز جمعه به یک پایگاه متعلق به اتحادیه آفریقا در جنوب سومالی حمله کردند و نبردی مسلحانه در داخل آن در جریان است .

تروریست‌ها ابتدا یک خودروی بمب‌گذاری شده در ورودی دروازۀ این پایگاه در شهر «سِل‌کادو» حدود 550 کیلومتری «موگادیشو،» پایتخت سومالی منفجر کردند. پس از این انفجار، تروریست‌ها وارد پایگاه شده و درگیری با نیروهای مستقر در آن آغاز شد .

گروه تروریستی الشباب مدعی شده است که نیروهایش کنترل این پایگاه را به دست گرفته اند . «شیخ عبدالعزیز ابو مصعب،» سخنگوی گروه تروریستی الشباب، به خبرگزاری رویترز گفت: «نیروهای ما وارد (پایگاه) شدند و پس از درگیری سنگینِ مسلحانه بر پایگاه مسلط شدیم.» ساکنان منطقه می‌ ‎ گویند صدای تیراندازی‌های پراکنده به گوش می‌رسد .

ارسال نظر: