وزیر امور خارجه لبنان: برجام ثابت کرد که گفتگو و تعامل برای ثبات منطقه اهمیت دارد
جبران باسیل در نشست مقدماتی کنفرانس امنیتی مونیخ افزود: ما تعجب نمیکنیم از این اقدام اسرائیل که تلاش کرد مذاکرات هستهای به بیراهه برود، این رژیم تنها مخالف ایجاد منطقه عاری از سلاح هستهای است
به گزارش «نسیم»، ایرنا نوشت:
"جبران باسیل" روز شنبه در نشست مقدماتی کنفرانس امنیتی مونیخ که در مرکز مطالعات سیاسی وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: برجام و توافق تاریخی ثابت کرد که گفتگو و تعامل برای ثبات منطقه اهمیت دارد.
وزیر امور خارجه لبنان افزود: بسیار خوشحالیم از برجام و توافق تاریخی چون این توافق ثابت کرد که گفت و گو و تعامل برای ثبات منطقه اهمیت دارد.
وی ادامه داد: ما تعجب نمی کنیم از این اقدام اسراییل که تلاش کرد مذاکرات هسته ای به بیراهه برود، این رژیم تنها مخالف ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای است.
"جبران باسیل" تصریح کرد: این رژیم از تهدید برای ادامه حیات خود استفاده می کند و از حقوق اعراب برای رسیدن به صلح خودداری می کند.
ادامه دارد ...