آیت‌الله موحدی کرمانی: برجام را زمانی به رسمیت می‌شناسیم که ۹ شرط رهبری در آن رعایت شود

کدخبر: 1034824

امام جمعه موقت تهران گفت: آمریکا و اتحادیه اروپا باید رسماً لغو تحریم‌ها را اعلام کنند/ پیمان شکنی آمریکا مانند روز روشن است/ قوه قضائیه و دستگاه دیپلماسی فاجعه منا را فراموش نکنند

به گزارش خبرنگار «نسیم»، آیت‌الله موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران در خطبه های نماز جمعه امروز تهران اظهار داشت: از مردم ایران که خوب عزاداری کردند، حق عزاداری را دادند و به آنچه وظیفه بود عمل کردند تشکر می‌کنم و دعا می‌کنم .

آیت‌الله موحدی کرمانی با تاکید براینکه مسئله عزاداری با شکوه شکل گرفت گفت: اما سخن این است که ما نباید به این مقدار اکتفا کنیم نباید اینجور باشد که برنامه ما در ایام محرم این باشد لباس سیاهی بپوشیم، در عزا شرکت کنیم، سینه بزنیم، ناله بزنیم و بس؛ کلمه و بس نباید باشد و اکتفا نباید کرد .

وی با تاکید براینکه سراسر نهضت امام حسین درس است گفت: از همان وقتی که امام حسین از مدینه به راه افتاد تا شام پر است از درس‌های عاشورا، کلمات امام حسین در بین راه و در هر کدام از آن کلمات درس یا درس‌ها است .

امام جمعه موقت تهران افزود: سخنان ابی عبدالله در عاشورا مخصوصاً آن خطابه آتشین که ایراد فرمود مملو است از درس‌هاست .

وی اظهار داشت: امام خطاب به لشکر کوفیان فرمودند شما جمعی هستید که به طور قطع و یقین دنیا شما را نابود می‌کند، له می‌شوید و نابود می‌شوید که نمی‌توانید بمانید .

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه تقوا است که می‌تواند انسان را از بن بست نجات دهد گفت: که بهترین آن تبعیت از ولی امر است؛ تقوا یعنی مطیع رهبر باش .

وی در خصوص صدور حکم اعدام آیت الله شیخ نمر توسط عربستان سعودی گفت: حکم اعدام این مرد شجاع، مبارز، قدرتمند داده شده؛ من نمی‌دانم چقدر این نظام سعودی بنا دارد اشتباه کند و با هر اشتباهی به نابودی نزدیک گردد.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: من به حکام سعود اعلام می‌کنم قدری عقل به کار ببرید، در کارهایتان فکر کنید و بیاندیشید، اعدام این مرد بزرگ برای شما سنگین خواهد بود و مسلماً ضربه‌ای به پیکر حکومت شما وارد می‌شود.

وی افزود: وقتی امور دست جوان‌های نپخته، خام و بدون تدبیر بیفتد محصولش همین حرف‌های سبک دور از منطق، عقل و خرد نوجوان وزیر خارجه عربستانی می‌شود که حتماً شنیده‌اید.

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان اینکه دولت عربستان گرفتار کمبود بودجه شده گفت: نمی‌دانم خبر تایید شده یا نه که یکی از شاهزاده‌ها با مواد زیادی از مواد مخدر به لبنان رفته تا از طریق فروش اینها پولی به دست آورد؛ ببینید حکومت به چه مرحله از ضعف و رسوایی رسیده که این چنین کار می‌کند.

وی افزود: باز شنیده شده که عربستان کم‌کم دارد می‌فهمد در یمن چه اشتباهی کرده و می‌خواهد برنامه‌اش را در مورد آن تغییر دهد که امیدواریم ان‌شاء‌الله سر عقل بیاید.

امام جمعه موقت تهران در مورد سوریه اظهار داشت: در این باره نشست وین را داریم کشورهای ایران، روسیه آمریکا، مصر، ترکیه، عربستان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شرکت کردند که در زمینه برنامه‌ها و مشکلات سوریه فکر کنند و بیاندیشند .

وی با بیان اینکه اولین اندیشیدن در مورد سوریه این است که جلوی تروریست‌ها را بگیرند گفت: باید جلوی این سگ‌های درنده را که به مردم مظلوم در سراسر کشورهای عربی اسلامی حمله‌ور شدند را بگیرند، این اولین گام هست که متاسفانه تا به حال اینطور نبوده و خیلی‌ از این کشورها از این سگ‌ها حمایت مالی کردند و اگر می خواهند کاری کنند بنشینند جلوی این تروریست‌ها را بگیرند که اگر این به نتیجه برسد کار خوبی است.

آیت‌الله موحدی کرمانی با تاکید براینکه تصمیم‌گیری در مورد بشار اسد با مردم سوریه است گفت: این مردم هستند که باید بگویند ما بشار را می‌خواهیم یا نه که تا به حال هر چه گفته‌اند، می‌خواهیم.

امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: مسئله دیگر در مورد سوریه وضع بسیار بد مردم است که کاملاً در مضیقه مالی هستند و ما وظیفه داریم به آنها کمک کنیم.

وی با بیان اینکه نمایندگان تونس بسیار شجاعانه به میدان آمدند و اعلام تنفر و انزجار از رژیم صهیونیستی اعلام کردند اظهار داشت: تونسی‌ها گفته‌اند که رابطه را قطع کنید و اجناس آنها را تحریم کنیم، آفرین بر این مردم قوی و شجاع.

آیت‌الله موحدی کرمانی با تاکید براینکه مسئله فاجعه منا فراموش شدنی نیست گفت: امکان ندارد ما این فاجعه را فراموش کنیم، این زخم التیام پذیر نیست و تنها التیام آن زمانی است که بشنویم یا این حکومت ننگین سعودی ساقط شده و یا اینها از مدیریت حج کنار زده شوند و دراین زمینه من مانند همه مسئولین توصیه می‌کنم که قوه قضائیه و دستگاه دیپلماسی ما فعال باشند و مسئله را فراموش نکنیم.

وی با بیان اینکه راجع به برجام اظهار داشت: عجیب است که هنوز مرکب برجام خشک نشده اوباما دستور می‌دهد که گزینه نظامی را روی میز نگاه دارید، مکر و پیمان‌شکنی حدی دارد واقعاً خجالت بکشند.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه من به آمریکا می‌گویم اینقدر ما را از گزینه نظامی نترسانید گفت: بدانید اگر اشتباه کردید و این گزینه را عمل کردید آنچنان پشیمان خواهید شد که پشیمانی به حالتان نفع هم نخواهد داشت.

وی با طرح این سوال که آیا انقلاب اسلامی را شما از جنگ می‌ترسانید؟ گفت: شما یقین داشته باشید اگر چنین اتفاقی بیفتد، انقلاب اسلامی در سراسر جهان، در کشورهای اروپایی و حتی در درون خود آمریکا آنقدر حامی، علاقه‌مند و شیفته دارد که این علاقه‌مندان نمی‌گذارند خواب به چشم شما راه پیدا کند.

آیت‌الله موحدی کرمانی افزود: بدانید پایگاه‌های نظامی شما در دنیا به دست همین علاقه‌مندان به انقلاب اسلامی ایران به خطر خواهد افتاد و انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی امید دارد به کمک دوستان منطقه‌ای خود اسرائیل را با خاک یکسان کند.

وی با بیان اینکه پشیمانی نظام سلطه و ستم در تاریخ سابقه دارد گفت: یزید بعد از قتل امام حسین (ع) و بعد از آنکه به اصطلاح شما گزینه نظامی را در مورد امام حسین اعمال کرد آنچنان پشیمان ‌شد که دست‌ها را به هم می‌زد و می‌گفت این چه اشتباهی بود که من کردم؛ شما هم مطمئن باشید که اگر گزینه نظامی را انتخاب کنید پشیمان می‌شوید و دست‌ها را به سرتان می‌کوبید و می‌گویید که چه غلط بزرگی کردیم و آنوقت طعم مرگ بر آمریکا را به خوبی خواهید چشید.

امام جمعه موقت تهران در خصوص برجام اظهار داشت: از همین تریبون که تریبون مردم است اعلام می‌کنیم که آن زمان برجام را به رسمیت می شناسیم که 9 شرط مقام معظم رهبری در آن رعایت شود.

وی با بیان اینکه پیمان شکنی آمریکا مثل آفتاب روشن است گفت: مسئولین باید مواظب باشند آمریکا به این تعهدات عمل کند و رسماً بگویند که ظاهراً هم گفته‌اند اگر او عمل نکند ما هم از تعهداتی که کردیم دست بر می‌داریم.

آیت‌الله موحدی کرمانی با اشاره به اینکه باید باور کنیم آمریکا دشمن ایران است گفت: نسبت به اینکه موضوع شک نکنیم چرا که تا وقتی ایران، ایران اسلامی است و آمریکا دشمن اسلام است، آمریکا نمی‌تواند اسلام را تحمل کند چون اسلام ضد نظام سلطه، زیاده طلبی و دست اندازی به ملت‌های ضعیف است.

وی با بیان اینکه آمریکا دیکتاتورهای قرون وسطایی را حمایت می‌کند گفت: آمریکا نمی‌تواند دفاع از مردم فلسطین را که می‌خواهند دزد و غاصب را از کشورشان بیرون کند تحمل کند بلکه از دزد و غاصب حمایت هم می‌کند و این دشمنی تا آنجایی که ایران مقتدر با قدرت درونی خود مشت محکمی به دهان آمریکا بکوباند و او را از ورود از پنجره نفوذ فرهنگی و سیاسی و اقتصادی مأیوس کند ادامه دارد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه آمریکا حتی در طول مذاکرات دو ساله مکرر نقض عهد کرده و از رژیم عنود صهیونیستی حمایت کرده گفت: این یعنی قصد حل و فصل عادلانه ماجرا را ندارد بلکه در صدد پیشبرد هدف‌های خصمانه خود نسبت به جمهوری اسلامی است .

وی با تاکید براینکه برجام دچار نقاط ابهام و ضعف‌های ساختاری است گفت: اگر مسئولین مراقب دقیق و لحظه به لحظه نباشند و مراقبت نکنند خسارت‌های بزرگی برای حال و آینده کشور در پیش خواهد بود.

آیت‌الله موحدی کرمانی افزود: بندهای نه گانه قانون اخیر مجلس و ملاحظات ده گانه ذیل مصوبه شورای عالی امنیت ملی حاوی نکات مفید و مؤثری است که حتماً باید رعایت شود.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه لغو تحریم‌ها هدف اصلی مذاکرات است و در برجام به بعد از اقدام‌های ایران موکول شده چه تضمینی است که آنها بعد از اقدام‌های ایران به وعده عمل کنند؟ باید آمریکا و اتحادیه اروپا رسماً و کتباً لغو تحریم‌ها را اعلام نمایند و اگر نه ما آن را نقض برجام تلقی خواهیم کرد .

امام جمعه موقت تهران افزود: اگر بخواهند با بهانه‌هایی از قبیل اینکه در ایران حقوق بشر رعایت نمی‌شود و یا ایران حامی تروریسم است و به دروغ این بهانه‌ها را بگیرند و تحریم‌ها را برگردانند بدانند که این از نظر به معنای نقض برجام است و دولت باید فعالیت‌های برجام را در این صورت متوقف کند.

وی با تاکید براینکه از آنجایی که در متن برجام پیچیدگی‌ها و ابهاماتی وجود دارد تفسیر طرف مقابل مورد قبول نیست گفت: مرجع متن مذاکرات است؛ مسئولین باید از فریبکاری طرف مقابل به ویژه آمریکا بر حذر باشند و هر نوع نقض عهد و تخلف را رصد نمایند.

وی در پایان متذکر شد: وضعیت پس از برداشته شدن تحریم‌ها به واردات بی‌رویه نیانجامد و به خصوص از وارد کردن هر گونه مواد مصرفی از آمریکا جداً پرهیز شده به امر تولید توجه فراوان گردد .

در حال تکمیل ...

ارسال نظر: