نوبخت: عدم حضور رئیس‌جمهور در نمایشگاه مطبوعات نشان از بی‌توجهی دولت به مطبوعات نیست

کدخبر: 948926

سخنگوی دولت در پاسخ به «نسیم» افزود: رابطه دولت با جامعه مطبوعاتی برادرانه است/ دولت حمایت خود از قشر رسانه را پیش‌بینی کرده است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، محمدباقر نوبخت امشب در نشست خبری خود در شیراز در پاسخ به «نسیم» گفت: نمایشگاه مطبوعات بسیار ارزشمند بود. اهالی رسانه حضور وزیران در نمایشگاه مطبوعات را همانند حضور دولت در نمایشگاه بدانند. رابطه ما با جامعه مطبوعاتی برادرانه است و عدم حضور شخص رئیس جمهور به منظور بی‌توجهی به مطبوعات و خبرگزاری‌ها نبوده است و حمایت‌های خود از مطبوعات را ادامه می‌دهد.

معاون رئیس‌جمهور در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار «نسیم» در مورد استقرار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در استان‌ها بیان داشت: این مهم با توافق استانداران تا دو هفته آینده تعیین تکلیف و نهایی می‌شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص گزینه دولت در مورد وزیر علوم تاکید کرد: آموزش عالی در کشور جایگاه رفیع و ممتاز دارد، به همین جهت برای دولت مهم است تا دانشگاهیان مدیریت مقبول را بپذیرند. گزینه‌هایی که دولت به مجلس معرفی کرد شخصیت‌هایی دانشمند بودند که اگر رأی می‌آوردند به نفع کشور بود، البته دولت قانو‌ن‌مند است و‌ رأی مجلس را می‌پذیرد. در این خصوص تلاش شد شخصیت علمی و فرهنگی و کسی که سوابق ارزشمندی دارد معرفی شود و این مهم انجام شد که انتظار است مجلس با این همه شایستگی‌ها به این رای قاطع دهد.

نوبخت گفت: در هفته جاری بودجه فرهنگی سال آینده نهایی می‌شود و در این زمینه اطلاع‌رسانی لازم را انجام می‌دهیم. دولت موضوع فرهنگ را مبانی و اصول توسعه می‌داند. فرهنگ زیربنای توسعه است و این مهم مورد توجه و در اولویت برنامه‌ها است. 52 درصد اعتبارات ما در بخش دولتی و 48 درصد غیردولتی است. ما کمک می‌کنیم مجموعه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی که در رابطه با فرهنگی فعال هستند، بیشتر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو میلیون بیکار در کشور است و 400 هزار شغل در سال جدید ایجاد شده است، ادامه داد: در گذشته درآمد کشور 106 میلیارد دلار در سال بود که الان به 26 میلیارد دلار رسیده است و با وضعیت موجود علاوه بر پرداخت یارانه‌ها به موضوع مسکن مهر و اجرای طرح تحول نظام سلامت توجه ویژه شده است.

سخنگوی دولت با اشاره به کنترل قیمت‌ها در شش ماه نخست امسال نیز تصریح کرد: دولت جلوی سرعت رشد قیمت‌ها را گرفت و اجازه نداد شدت افزایش قیمت داشته باشیم و بجای اینکه 40 درصد باشد افزایش‌ها به 19 درصد تقلیل یافته است.

نوبخت در مورد بودجه 94 و ارقام آن بیان داشت: تلاش نمی‌کنیم ارقام غیرمطمئن در بودجه بگذاریم. تلاش می‌کنیم مواردی بگذاریم و به صورت هدفمند و بهینه تخصیص دهیم. فکر می‌کنیم در سال آینده قیمت هر بشکه نفت تا 70 دلار تقلیل یابد و هیچ گزارشی از مرکز مطالعاتی گزارش نشده است.

معاون رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی در مورد شوراهای مشورتی در استان‌ها نیز گفت: افرادی که دولت را در انتخابات همراهی کردند بسیار افراد توانمند هستند و در این زمینه شورای مشورتی را فعال کردیم.

ارسال نظر: