"مسابقات کشوری سازمان فنی و حرفه‌ای ۲۴ و ۲۵ آذرماه در مشهد برگزار می‌شود"

کدخبر: 949416

ملاحسنی، دبیر ستاد قرآن این سازمان افزود: از بین ۱۵۰۰ شرکت‌کننده مرحله استانی، ۱۶۳ نفر به مرحله کشوری راه یافته‌اند/ برای برگزاری مراحل مختلف مسابقات، دو میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است

به گزارش خبرنگار «نسیم»، حجت‌الاسلام سعید ملاحسنی صبح امروز در نشست خبری تصریح کرد: مسابقات امسال در رشته‌های حفظ جزء دو قرآن کریم، ترتیل، ترجمه، مفاهیم و صوت و لحن در دو بخش خواهران و برادران برگزار می‌شود. میزان شرکت‌کننده در این دوره نسبت به سال گذشته افزایش یافته و در سال قبل از بین 1250 شرکت‌کننده مرحله استانی، 121 نفر موفق به حضور در مرحله کشوری شده بودند. داوران این دوره به لحاظ ملی و بین‌المللی جایگاه شاخصی دارند. استاندار خراسان رضوی و آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد از میهمانان مسابقات قرآن کریم سازمان فنی و حرفه‌ای هستند.

وی با اشاره به اقدامات ستاد قرآن سازمان در خصوص تربیت نیروهای قرآنی گفت: در راستای تربیت حافظان قرآن کریم، طرحی برای فرزندان کارکنان این سازمان اجرا و براساس آن 186 نوجوان موفق به حفظ جزء سی قرآن کریم شدند.

ارسال نظر: