مجید انتظامی: بحران آب یک جمله نمادین و شعارگونه نیست

کدخبر: 936536

این آهنگساز با اشاره به سمفونی کارون گفت: من در این سمفونی و دربخشی از آن که کاملا درباره آب است، تلاش کردم تا شکوه و عظمت این هدیه الهی را با موسیقی نشان دهم

به گزارش «نسیم»، مجید انتظامی، آهنگساز برجسته کشور با اشاره به وضعیت فعلی آب در کشور و کلان شهرها گفت: بحران آب به حدی جدی است که دیگر به هیچ عنوان جمله ای نمادین و شعارگونه نیست.

چهره ماندگار کشور در حوزه موسیقی با بیان این مطلب افزود: این را همه می‌دانند و بارها نیز شنیده‌ایم که می گویند آب مایه حیات است و نشانه زندگی و اینکه بدون آب زندگی ممکن نیست.

وی با بیان اینکه مفهوم این جملات را درک نکرده‌ایم، بلکه صرفا شنونده آن بوده ایم، اضافه کرد: با این حال اگر ما واقعا متوجه معنا و مفهوم آن می‌شدیم آن وقت این جمله ها برایمان معنا و مفهومی غیر از یک جمله نمادین و شعارگونه داشت.

آهنگساز فیلم از کرخه تا راین ادامه داد: یعنی در واقع اگر از عمق وجود این جمله‌ها را باور نداشته باشیم آن وقت اینها برای ما فقط شعار نبودند، اگر با تمام وجود حس کنیم و باورشان داشته باشیم، اوضاعمان در زمینه آب خیلی بهتر خواهد شد.

این هنرمند با اشاره به بحث فرهنگسازی با استفاده از ابزار هنری گفت: به نظرم همه ما با ابزارهایی که دراختیار داریم و با کمک تخصصی که کسب کرده‌ایم می توانیم در فرهنگ سازی برای استفاده درست از آب بکوشیم.در واقع ما باید زمینه و بستری را فراهم کنیم که مخاطب در آن زمینه به عظمت و شکوه آب را حس کند و بعد فکر کند این عظمتی که در اختیار اوست چگونه باید قدر دانسته شود.

انتظامی تاکید کرد: پس از آن مخاطب می ماند و عظمتی که ما برای او تعریف کرده ایم و حالا او درصدد این برخواهد آمد که این داشته اش را نگاه دارد و آن را به سادگی از دست ندهد.

وی با اشاره به سمفونی کارون گفت: من در سمفونی کارون و دربخشی از آن که کاملا درباره آب است، تلاش کردم تا شکوه و عظمت این هدیه الهی را با ابزار موسیقی نشان دهم و مخاطب را با اهمیت آن چه او در اختیار دارد بیشتر آشنا کنم.

انتظامی از همه هنرمندان دعوت کرد تا برای مبارزه با این بحران و اصلاح الگوی مصرف به میدان بیایند: به نظرم همه هنرمندان تمام هنرها از جمله سینما، نمایش، موسیقی و هر هنر دیگری می توانند با ابزار فیلم و تئاتر و ایجاد ارتباط خوب با مخاطب، آنها را با اهمیت آب بیشتر آشنا کنند و زمینه ای برای استفاده درست از این مایه حیات فراهم کنند.

ارسال نظر: