قویترین مرد جهان فردا زانویش را به تیغ جراحان میسپارد
فردا چهارشنبه ۲۷ آبان بهداد سلیمی، پس از برطرف شدن التهاب زانوی آسیب دیده و همچنین آمادهشدن قویترین وزنهبردار جهان تحت عمل جراحی قرار میگیرد
به گزارش «نسیم» و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ بهداد سلیمی وزنه بردار فوق سنگین کشورمان امروز سه شنبه26 آبان در بیمارستان بستری شد تا فردا زانوی خود را به تیغ جراحان بسپارد و این عمل جراحی نیز توسط دکتر سهراب کیهانی متخصص ارتوپدی و جراحی استخوان و مفاصل انجام می شود.
همچنین به درخواست کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری از فدراسیون پزشکی ورزشی گروه بازتوانی زانوی جراحی شده بهداد سلیمی نیز در فدراسیون پزشکی ورزشی با حضور غلامرضا نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی، دکتر سهراب کیهانی،دکتر داودباقری رییس کمیته پزشکی فدراسیون وزنه برداری، متخصص تغذیه، روانپزشک ،مربی بدنساز و فیزیوتراب تشکیل می شود تا بهداد سلیمی با پیگیری های این گروه مجرب سریعاً به میادین بین المللی بازگردد.