پس از دیدار با مقام معظم رهبری؛

کیانوش رستمی: انگشتری آقا بهترین هدیه‌ای بود که تا امروز دریافت کردم

کدخبر: 2003541

دارنده مدال برنز وزنه‌برداری المپیک ۲۰۱۲ لندن گفت: چند لحظه‌ای که با حضرت آقا خیلی راحت و خودمانی صحبت کردیم را تا آخر عمر فراموش نمی‌کنم.

به گزارش « نسیم آنلاین » و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه برداری؛ کیانوش رستمی دارنده مدال برنز المپیک 2012 لندن در خصوص ملاقات با مقام معظم رهبری می گوید: افتخار این را داشتم که به همراه چند تن از نخبه های ورزش ایران به نمایندگی از اهالی وزنه برداری میهمان رهبرمعظم انقلاب باشم.البته پیش از این چند بار تجربه ملاقات با حضرت آقا را داشتم ولی این بار این دیدار تفاوت هایی را با ملاقات های گذشته داشت.

رستمی درمورد تفاوت های دیدار روز گذشته خود نسبت به ملاقات های قبلی با مقام معظم رهبری تصریح کرد: شاید مهمترین تفاوت این بود که دفتر مقام معظم رهبری بصورت انفرادی من را بعنوان نماینده جامعه وزنه برداری به حضور پذیرفته بودند و این موضوع شخصا برایم اهمیت ویژه ای داشت.مرتبه قبل که به ملاقات با مقام معظم رهبری مشرف شدم از حضرت آقا چفیه اش را درخواست کردم و ایشان آن را به من هدیه کرد که یکی از بهترین لحظات زندگی ام بود. اماهمیشه دوست داشتم انگشتری رهبری را کنار چفیه ایشان درکلکسیون مدال هایم داشته باشم ولی باورم نمی شد روزی این هدیه ویژه که از بار معنوی بالایی برایم برخوردار است قسمتم شود.

قهرمان طلایی وزنه برداری جهان ادامه می دهد: در همین دیداری که بعنوان تنها نماینده وزنه برداری خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم این درخواستم را برای ایشان مطرح کردم و آقا مثل مرتبه قبلی انگشتری خود را بدون درنگ به من هدیه کرد.

قهرمان نقره ای وزنه برداری ایران در رقابتهای جهانی 2015 امریکا می گوید: پس از اینکه همراه تعدادی از نخبه های ورزش ایران به رسم یادبود تابلویی که متبرک شده به نام و تصویر شهدا بود را به حضرت آقا تقدیم کردیم، ایشان ضمن تشکر از اهداء این هدیه زیبا خطاب به ما ورزشکاران تاکید داشتند:« حقیقتا خوشحال می شوم وقتی می بینم که شما ورزشکاران و قهرمانان افتخار آفرین ایران اسلامی ، برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به هیچ وجه در میادین بین المللی نماینده های رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسید وبا اینکه شانس مسلم کسب مدال هستید بخاطراعتقادات والای ملت بزرگ خود، نظام وانقلاب اسلامی از رویارویی با ورزشکاران آنها خودداری می کنید. بی شک این مهم برای ما از هر افتخار و مدالی ارزشمندتر است.»

رستمی با بیان این مطلب که خوشحال است اردوی تیم ملی از امروز(سه شنبه 22 دی ماه 94) برای موفقیت در بازی های المپیک 2016 ریو استارت می خورد در خصوص حضورش در تمرینات تیم ملی تاکیدداشت: فعلاً شرایطم از لحاظ بدنی و روحی برای حضور در تمرینات و رفتن زیر وزنه مساعد نیست.به همین دلیل امروز حتما بواسطه تاکید ریاست محترم فدراسیون و سرمربی تیم ملی درنخستین جلسه توجیهی و تمرین تیم ملی به کمپ آزادی می آیم اما فعلا دست به وزنه نمی شوم.

دارنده مدال برنز المپیک 2012 لندن در خصوص این که چرا شرایطش برای حضور در اردوی تیم ملی مساعد نیست یادآور می شود: با هماهنگی رییس فدراسیون وزنه برداری و سرمربی تیم ملی فعلاً این تصمیم را در دستور کار خود قرار دادم و برای خود یک سری دلایل دارم که پس از مرتفع شدن آنها اگر شرایط مساعد بود حتما تمریناتم را برای حضور موفق در المپیک ریواستارت می زنم.هر چند معتقدم شروع مجدد اردوی تیم ملی برای بهبودی شرایط رکوردی و تمرینی بچه ها ملی پوش بسیار موثراست.

ارسال نظر: