مسابقات تنیس گروه ۲ آسیا و اقیانوسیه

قرعه دشوار برای بانوان تنیسور

کدخبر: 2022284

مسابقات تنیس گروه ۲ آسیا و اقیانوسیه(فدکاپ) صبح امروز ۲۲ فروردین ماه به میزبانی تایلند قرعه کشی شد و تیم‌های حاضر حریفان خود را شناختند.

به گزارش « نسیم آنلاین » و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، مسابقات تنیس گروه 2 آسیا و اقیانوسیه(فدکاپ) صبح امروز 22 فروردین ماه به میزبانی تایلند قرعه کشی شد و تیم‌های حاضر حریفان خود را شناختند.

بر این اساس با انجام مراسم قرعه کشی، تنیسورهای ایران در گروه A با تیم‌های هنگ کنگ، جزایر پاسیفیک، بحرین و فیلیپین همگروه شدند و در گروه B نیز تنیسورهایی از مالزی، قرقیزستان، پاکستان ، سنگاپور ، سریلانکا و اندونزی حضور دارند و برنامه بازی‌ها نیز متعاقبا اعلام می‌شود.

مسابقات گروه 2 آسیا و اقیانوسیه فدکاپ از 23 فروردین ماه به مدت یک هفته در شهر بانکوک برگزار و 2 تیم برتر جواز صعود از این گروه را بدست می‌آورند.

سرپرستی تیم اعزامی به مسابقات بر عهده مهرافزا منوچهری است و فرناز فصیحی نیز به عنوان سرمربی تیم را همراهی می‌کند.

ارسال نظر: