روز دهم بازی‌های ‌آسیایی/ هادی، اسماعیل‌پور و مصطفی‌جوکار در کشتی آزاد طلا گرفتند

کدخبر: 933137

احمدرضا طالبیان در کایاک هزار متر و تیم کایاک دوبل مردان در هزار متر نقره گرفتند/ آرزو حکیمی در کایاک تک نفره ۲۰۰ متر و عادل مجللی در کانو برنز گرفتند / تیم ملی والیبال به یک‌چهارم نهایی رسید/ اکبری در کشتی آزاد صاحب مدال نقره شد

گزارش لحظه به لحظه خبرنگار اعزامی «نسیم» به اینچئون را در ادامه بخوانید:

17:03- برنامه روز یازدهم بازی‌های آسیایی برای کاروان ایران اعلام شد/ ورزشکاران ایران فردا در رشته‌های تکواندو، دو و میدانی، بوکس، کبدی، قایقرانی بادبانی، کشتی فرنگی و دوچرخه‌سواری به مصاف رقبای خود می‌روند + برنامه کامل

15:41- ایران در رتبه پنجم جدول توزیع مدال‌‌ها قرار گرفت/ در روز دهم بازی‌های آسیایی کاروان ایران با کسب ۱۰ طلا، ۱۱ نقره و ۸ برنز و مجموع ۲۹ مدال در رده پنجم قرار دارد/ قزاقستان با ۱۵ مدال طلا چهارم است.

15:36- یک اشتباه دیگر در دوومیدانی، ایران را حذف کرد/ تیم چهار در۴۰۰ متر ایران به دلیل اشتباه نفر دوم در تعویض چوب از دور مسابقات خارج شد.

15:35- اسلوبودان کواچ: تیم‌ها در مقابل ما با انگیزه دو برابر ظاهر می‌شوند/ سرمربی تیم ملی والیبال افزود: پیش بینی می‌کردیم که بازی با کره دشوار بشود/ بچه ها در دقایقی بازی را شل گرفتند/ سعی می‌کنیم خودمان را نشان دهیم.

15:34- رسول خادم: امیدوارم کشتی فرنگی هم بتواند شرایط کشتی آزاد را داشته باشد/ سرمربی تیم کشتی آزاد افزود: شرایط داوری‌ها خیلی بد بود و طلای اکبری را به ناحق از ما گرفتند/ اسماعیل‌پور با غیرت ایرانی طلا گرفت.

15:31- خانواده‌‌های ملی‌پوشان والیبال وارد اینچئون شدند/ خانواده ملی‌پوشان به خاطر حمایت از آنها و با تصمیم فدراسیون والیبال امشب در ضیافت شامی به همراه رئیس فدراسیون والیبال در بعد از دو ماه کنار یکدیگر خواهند بود.

15:26- امین قاسمی‌پور: انتظار داشتم پیروز از میدان خارج شوم/ بوکسور تیم ملی افزود: بوکسور ترکمنستانی مشتی نزد که بخواهد برنده شود/ من پایاپای سه راند با او مبارزه کردم.

15:25- پرویز هادی دهمین مدال طلای ایران را به دست آورد/ کشتی‌‌گیر وزن ۱۲۵ کیلوگرم ایران در دیدار نهایی این "دولت شعبان‌‌بای" از قزاقستان را ۶ بر یک شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

15:21- مصطفی اسماعیل‌پور: امیدوارم با این مدال طلا شکست در فینال جهانی را جبران کرده باشم / دارنده نشان طلا کشتی افزود: زانویم ضرب‌خوردگی شدیدی داشت اما با تاکید رسول خادم، با وجود مصدومیت کشتی گرفتم.

15:17- نماینده پرش ارتفاع ایران: اولین بار بود در بازی‌های آسیایی شرکت می‌کردم/ محمدرضا وظیفه‌‌دوست افزود: ترس زیادی نداشتم/ در تمرینات ۲ متر و ۲۵ سانتیمتر پریده بودم اما اینجا موفق به تکرار آن نشدم/ به نظر خودم خیلی افتضاح نبودم.

15:01- میثم مصطفی‌جوکار طلا گرفت/ کشتی‌‌گیر وزن ۸۶ کیلوگرم ایران در دیدار نهایی این وزن "نورجان بایف" از قزاقستان را ۱۴ بر ۴ شکست داد و نهمین مدال طلای ایران را به دست آورد.

14:57- محمدرضا وظیفه‌دوست در پرش ارتفاع ششم شد/ وظیفه‌دوست در سه پرش خود رکوردهای ۲ متر و ۱۰ سانتیمتر، ۲ متر و ۱۵ سانتیمتر و ۲ متر و ۲۰ سانتیمتر را ثبت کرد و در پرش از مانع ۲ متر و ۲۵ سانتیمتری ناکام بود.

14:42- سرپرست تیم قایقرانی آب‌های آرام: در کایاک چهار نفره توقع مدال نقره داشتم / ایرج اقلیمی در گفتگو با «نسیم» افزود: از عملکرد تیم راضی نیستم/ پیش‌بینی می‌کردیم که حکیمی در کایاک تک نفره ۲۰۰ متر مدال برنز بگیرد/ برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا این تیم بتواند سهمیه المپیک بگیرد.

14:37- علیرضا دبیر، جوایز وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی را توزیع کرد/ قهرمان سابق المپیک و جهان جوایز قهرمانان وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد بازی‌های آسیایی را اهدا کرد/ عزت‌الله اکبری در این وزن به مدال نقره رسید.

14:36- سپیده توکلى: توانایی کسب مدال را داشتم اما بدشانسی آوردم/ نماینده هفتگانه بانوان ایران افزود: یک سال تمام براى این مسابقات زحمت کشیدم/ حدود٤٠٠ امتیاز در پرش طول از دست دادم وگرنه مى‌توانستم مدال برنز بگیرم.

14:35- سرمربی تیم تکواندوی بانوان: از حل مشکل کیمیا علیزده ناامید شده‌ایم / مینو مداح در گفتگو با «نسیم» افزود: این اتفاق خیلی ناراحت‌کننده بود و کادرفنی را شوکه کرد/ با فدراسیون جهانی مکاتباتی برای حل مشکل علیزاده کردیم که موافقت نشد/ تمرکزمان را روی پنج وزن دیگر گذاشته‌ایم.

14:33- امین قاسمی‌پور از رسیدن به نیمه نهایی بازماند/ نماینده وزن ۶۹ کیلوگرم بوکس ایران برابر سردار بردیوف از ترکمنستان شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت.

14:24- سرمربی تیم کاراته بانوان: در مسابقات آسیایی فقط طلا برایمان مهم است / ستاره موسوی در گفتگو با «نسیم» افزود: در هیچ وزنی نباید حریفان‌مان را دست کم بگیریم/ مصدومیت نسرین دوستی برطرف شده است/ ژاپن، چین، مالزی، اندونزی و ویتنام در تمامی اوزان حرف زیادی برای گفتن دارند.

14:23- عبدولی، اخلاقی و کریم‌فر حریفان خود را شناختند/ نمایندگان سه وزن اول کشتی فرنگی کشورمان حریفان خود را در بازی‌های آسیایی شناختند + قرعه نمایندگاه ایران.

14:22- امیر غفور: هنوز قدرت واقعی خود را نشان نداده‌ایم/ قدرتی‌زن تیم ملی والیبال افزود: تیمی در این رقابت‌ها در حد و اندازه ما نیست که کار را برای ما سخت کند/ با ۶۰ درصد توان‌مان کره را شکست دادیم.

14:22- رئیس فدراسیون والیبال: ایران، یکی از خسته‌ترین تیم‌‌های مسابقات است/ داورزنی افزود: بازی با کره چون برای سرگروهی بود، اهمیت زیادی برایمان داشت/ بچه‌ها تمام انرژی‌‌شان را نگذاشتند و فقط تلاش کردند بازی را ببرند.

14:16- عزت‌‌الله اکبری نایب‌‌قهرمان شد/ کشتی‌‌گیر وزن ۷۴ کیلوگرم ایران در دیدار نهایی این وزن ۳ بر ۲ مغلوب "راشین قربانف" از ازبکستان شد و مدال نقره این وزن را به دست آورد.

13:59- عبادی‌پور و موسوی، امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و کره‌‌جنوبی شدند/ میلاد عبادی‌پور و محمد موسوی، دریافت کننده و مدافع وسط تیم ملی والیبال ایران با کسب ۱۵ پوئن، امتیاز آورترین بازیکنان این مسابقه بودند.

13:52- پس از پیروزی ایران، پارک‌کی‌‌وون اقدام به حاشیه سازی کرد/ در حالی‌که بازیکنان ایران در حال سرد کردن بودند، سرمربی کره‌جنوبی به سمیت فرهاد قائمی رفت و به وی اعتراض کرد/ سرپرست تیم ایران "پارک" را از تیم ایران دور کرد.

13:50- مسعود اسماعیل‌پور قهرمان شد/ کشتی‌‌گیر وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دیدار نهایی این وزن حریف هندی خود را ۶ بر ۴ شکست داد و هشتمین مدال طلای کاروان ایران را به دست آورد.

13:42- نصرالله سجادی: طلا در والیبال متعلق به ایران است/ معاون وزیر ورزش افزود: بازی ایران مقابل کره جنوبی فنی و برتر بود/ باخت یک ست به کره شوک خوبی بود/ نتایج قایقرانی را پیش‌بینی می‌کردیم/ مدال‌های طلای ایران در روزهای آینده بیشتر می‌شود.

13:41- ملی‌پوش تیم ملی تنیس روی‌میز: در مسابقات دوبل کار سختی داریم/ افشین نوروزی در گفتگو با «نسیم» افزود: بازی نکردن در بخش تیمی به ضررمان شد/ در بخش تیمی اگر قطر را ببریم، به جمع هشت تیم برتر راه پیدا می‌کنیم/ سعی می‌کنیم با ارائه یک بازی خوب از پینگ‌پنگ ایران دفاع کنیم.

13:40- کیوان قنبرزاده حذف شد/ یکی از دو نماینده ایران در پرش ارتفاع سه بار در پرش از ارتفاع ۲ متر و ۱۰ سانتیمتر ناموفق بود و به خاطر سه خطای پی در پی از دور رقابت‌ها کنار رفت.

13:24- سرپرست تیم کاراته بانوان: باید با سختکوشی، بهترین نتیجه را به دست آوریم / عشرت شاه‌محمدی در گفتگو با «نسیم» افزود: قرعه‌کشی مسابقات روز چهارشنبه برگزار می‌شود/ بازی‌های آسیایی میدان بزرگی است و هیچ حریفی را دست کم نمی‌گیریم/ حریفان جدی تیم ما ژاپن، چین و قزاقستان هستند.

13:21- تیم ملی والیبال با شکست کره‌جنوبی به یک چهارم نهایی رسید/ تیم ایران با پیروزی ۳ بر یک و با امتیازات ۲۵-۲۱، ۲۵-۱۹ ،۲۳-۲۵ و ۲۵ -۱۹ مقابل کره‌جنوبی راهی مرحله یک‌‌چهارم نهایی بازی‌های آسیایی شد.

13:19- سپیده توکلى در پایان مسابقات هفتگانه با کسب امتیاز٥٠٥٣ در جایگاه ششم قرار گرفت/ توکلى در دوی ۸۰۰ متر ماده هفتگانه با زمان ۲:۲۵.۴۸ در گروه خود دوم شد.

12:47- سفیر ایران در کره‌جنوبی: مدال‌های قهرمانان موجب سربلندی ایرانیان شده است/ حسن طاهریان افزود: سفارت با اجاره اتوبوس، ایرانیان را از سئول به اینچئون آورده است/ به جز مورد فوتبال، مشکل دیگری نداشتیم/ هر شب در سفارت از قهرمانان تجلیل کردیم.

12:28- بازیکن تیم ملی هندبال: خوب بازی کردیم ولی باختیم/ علیرضا موسوی افزود: تیم خیلی خوبی داریم و برابر تیمی چند ملیتی بازی کردیم/ باید با این قانون مبارزه کرد که تیم‌ها این همه بازیکن خارجی در اختیار می‌گیرند/ آنها حتی یک بازیکن قطری هم نداشتند.

12:27- سرپرست تیم ملی کبدی: برای شکست کره‌جنوبی برنامه داریم / مجید بهرامی در گفتگو با «نسیم» افزود: هند و پاکستان، اصلی‌ترین حریفانمان در بازی‌های آسیایی هستند/ مقصودلو به دیدار نهائی می‌رسد/ قطعا کره‌جنوبی را می‌بریم/ کره تیم خوبی است و مربی خوبی هم دارد.

12:27- بازیکن تیم ملی هندبال: خستگی و فشار باعث شد نتوانیم عملکرد بهتری داشته باشیم/ امید سه‌کناری افزود: تیم چند ملیتی قطر قوی بود و دو بازیکن که از یک کشور باشد را در تیم آنها پیدا نمی‌کنید/ با این وجود ما خیلی خوب بازی کردیم و چند اشتباه در ضربات آخر داشتیم.

12:24- کاپیتان تیم ملی هندبال: می‌جنگیم تا حداقل به مدال برنز برسیم/ محمدرضا رجبی افزود: در دیدار مقابل قطر باید اشتباهات خود را به حداقل برسانید اما نتوانستیم چنین کاری انجام دهیم/ بازی رده‌بندی با بحرین برای ما حیاتی است.

12:22- سرمربی تیم ملی هندبال: بازیکنانم اشتباهات فنی زیادی داشتند و کمی عصبی بودند/ "بوروت ماچک" افزود: من و بچه‌‌ها همه توان‌مان را برای این بازی گذاشتیم/ نمی‌خواهم بهانه بیاورم اما با یک تیم بین‌‌المللی مسابقه دادیم/ برای برنز می‌جنگیم.

12:11- سرپرست تیم ملی دوومیدانی: مسابقات اصلی ما از فردا آغاز می‌شود/ حسین رشیدیان در گفتگو با «نسیم» افزود: طوسی در رشته‌ای مسابقه داد که ماده تخصصی‌اش نبود/ اگر امین نیک‌فر‌ رکوردهای تمرینی و مسابقات ایران را تکرار کند، می‌تواند مدال‌آور باشد.

12:03- تیم ملی هندبال به فینال نرسید/ تیم ایران در دیدار نیمه‌نهایی با نتیجه ۲۹ بر ۲۱ مقابل قطر مغلوب و راهی دیدار رده‌بندی شد.

11:43- میثم مصطفی‌جوکار: فقط برای مدال طلا آمده‌ام/ ملی‌پوش وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی افزود: فرقی نمی‌کند حریفم در فینال چه کسی باشد/ کشتی گیر کره‌ای خوب بود و برای جبران شکست نماینده ۷۴ کیلوگرمشان به تشک آمد.

11:43- مربی تیم کشتی آزاد: کشتی‌گیران ما نگذاشتند داوران به هدف‌شان برسند/ دودانگه افزود: هرچهار کشتی‌گیر ما در نیمه‌‌نهایی به کره‌‌ای خوردند که همین موضوع کار را برای ما سخت کرد/ هنوز کار اصلی‌مان را انجام نداده‌‌ایم/ فقط طلا برایمان اهمیت دارد.

11:36- رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی: تست دوپینگ کاروان ایران منفی است/ لطفعلی پورکاظمی در گفتگو با «نسیم» افزود: اگر تست دوپینگ ورزشکاری مثبت شود تا هفت روز بعد از انجام تست اعلام می‌شود که خوشبختانه تست هیچ یک از ورزشکاران ایرانی مثبت نبوده است.

11:35- ملی‌پوشان تکواندو بانوان برای تماشای مسابقه هندبال در سالن حضور دارند / تمام اعضای تیم ملی تکواندوی بانوان برای تماشای دیدار نیمه‌نهایی هندبال ایران و قطر به سالن مسابقات آمده‌اند.

11:29- رئیس فدراسیون تنیس روی میز: لیموچی خودش به بازی‌های آسیایی نیامد / زارع‌پور در گفتگو با «نسیم» افزود: شرایط تیم ملی خوب است/ سیما لیموچی، مربی ندا شهسواری خودش حضور در این رقابت‌ها را قبول نکرد و در حال حاضر رحمت عالمیان مربیگری تیم را برعهده دارد.

11:28- وزیر ورزش تیم‌ملی هندبال را تنها نگذاشت/ در حالی‌که تمام مسئولان ورزش کشور در سالن هندبال حضور داشتند، همه آنها به جز محمود گودرزی، وزیر ورزش برای تماشای دیدار تیم ملی والیبال سالن را ترک کردند.

11:24- اسماعیل‌پور کشتی‌گیر ۶۱ کیلویی ایران: نمی‌خواهم مثل مسابقات جهانی طلا را از دست بدهم. امیدوارم بتوانم در فینال جواب زحمات چندین ساله کادرفنی را بدهم/ مردم دعا کنند تا بتوانم مدال طلای بازی‌های آسیایی را بگیرم.

11:20- پرویز هادی نماینده وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی ‌آزاد ایران در دیدار نیمه‌نهایی حریفی از کره‌جنوبی را ۹ بر یک شکست داد و به عنوان چهارمین کشتی‌‌گیر ایران به فینال این رقابت‌ها راه یافت.

11:12- عزت‌الله اکبری فینالیست کشتی ایران: تمام تلاشم را می‌کنم تا به مدال طلا برسم. کشتی گیر کره‌ای قدرتمند بود اما به جز او باید با داور هم کشتی گرفتم/ توکلم به خداست و برای قهرمانی روی تشک می‌روم.

10:59- میثم مصطفی جوکار نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد ایران در دیدار نیمه‌نهایی حریفی از کره‌‌جنوبی را ۴ بر یک شکست داد و ایران را صاحب سومین فینالیست در کشتی آزاد کرد.

10:46- عزت الله اکبری نماینده وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد در مرحله نیمه‌نهایی با نتیجه ۴ بر ۳ حریفی از کره‌‌جنوبی را شکست داد و به فینال رسید.

10:43- تیم کایاک دوبل بانوان در مسافت 500 متر در جای هشتم ایستاد.

10:42- عادل مجللی نفر سوم قایقرانی آسیا: تغییر ساعت بازی در عملکردم موثر بود. برای مدال تلاش کردم اما شاید خواست خدا بود که به مدال برنز برسم/ قول می‌دهم در رقابت‌های جهانی هم سهمیه المپیک بگیرم و هم قهرمان شوم.

10:40- سجاد مهرابی نماینده وزن ۷۵ کیلوگرم بوکس: می‌خواهم شکست مقابل بوکسور قزاقستانی را جبران می‌کنم. بازی اولم بود و می خواستم با شرایط اشنا شوم/ برابر حریف فلسطینی به دستور کادرفنی مدارا کردم/ می‌توانستم در راند نخست کار را تمام کنم.

10:38- سجاد مهرابی نماینده وزن ۷۵ کیلوگرم بوکس: می‌خواهم شکست مقابل بوکسور قزاقستانی را جبران می‌کنم . بازی اولم بود و می خواستم با شرایط اشنا شوم/ برابر حریف فلسطینی به دستور کادرفنی مدارا کردم/ می‌توانستم در راند نخست کار را تمام کنم.

10:36- پرویز هادی کشتی گیر 125 کیلویی ایران به فینال رسید.

10:34- تیم کایاک دوبل مردان چهارم شد.

10:30- مسعود اسماعیل پور، کشتی‌‌گیر وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در مرحله نیمه‌نهایی با شکست ۸ بر ۳ "نیاز بیک‌‌اف" از قزاقستان به فینال رسید.

10:26- آرزو حکیمی نفر سوم قایقرانی بازی‌های آسیایی : تلاش می‌کنم مدال برنزم را خوش‌رنگ‌تر کنم. این مدال را به همه مردم ایران به خصوص مردم شهرم همدان و پدر و مادرم تقدیم می‌کنم/ صبح و عصر امروز رقابت سختی را پشت سرگذاشتم.

10:23- سجاد مهرابی نماینده وزن ۷۵ کیلوگرم بوکس ایران به مرحله یک چهارم‌نهایی رسید.

9:49- عادل مجللی در فینال رقابت‌های کانوی تک نفره ٢٠٠ متر با ثبت زمان ۳۹ ثانیه و ۶۶ صدم ثانیه سوم شد و مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

9:41- علیرضا علی‌محمدی در فینال کایاک تک نفره 200 متر با ثبت زمان ۳۶ ثانیه و ۸۰ صدم ثانیه در رده چهارم ایستاد. 9:40- آرزو حکیمی در رقابت‌های فینال کایاک تک نفره ٢٠٠ متر با ثبت زمان ٤١ ثانیه و ۸۰ صدم ثانیه سوم شد و مدال برنز این رشته را به گردن آویخت. 9:27- اسماعیل پور کشتی‌‌گیر وزن ۶۱ کیلوگرم ایران در دومین دیدار خود "لی‌سونگ‌چول" از کره‌جنوبی را ۷ بر ۲ شکست داد و به نیمه‌‌نهایی رفت. 9:25- اکبری نماینده وزن ۷۴ کیلوگرم کشتی آزاد پس از استراحت در دور اول، در دور دوم حریف پاکستانی‌ خود را ۱۰ بر صفر و با امتیاز عالی شکست داد و به نیمه‌نهایی رفت.

9:20- شاهو ناصری عضو تیم قایقرانی: باورم نمی‌شود که مدال نگرفته‌ام. فکرم خراب شد و یک ثانیه بهم ریختم وگرنه رقبا در حد من نبودند/ فقط به خودم باختم/ شاید ۹۰ درصد بچه‌ها از نظر بدنی‌کم آورده باشند اما من از نظر ذهنی کم آوردم. 8:52- میثم مصطفی جوکار نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد در اولین دیدار خود با نتیجه ۱۱ بر یک "ژانگ‌‌فنگ" چینی را شکست داد و با امتیاز عالی به مرحله بعد رفت.

8:41- پرویز هادی نماینده وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی ‌آزاد ایران ۱۱ بر صفر حریف چینی خود را شکست داد و راهی مرحله بعد شد.

8:00- مسعود اسماعیل پور نماینده وزن 61 کیلوگرم کشتی آزاد حریفی از ازبکستان را 11 بر یک برد و راهی یک چهارم نهایی شد.

7:53- تیم کایاک چهار نفره ایران با ترکیب احمدرضا طالبیان،حمیدرضا ترکی، فرزین اسدی و امین بوداغی به عنوان چهارم دست یافت/ تیم‌های قزاقستان، چین و ازبکستان در رده‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

7:20- شاهرخ شهنازی: امروز با نقره شروع کردیم، با طلا به پایان خواهیم برد. فکر می‌کنم در قایقرانی قابلیت کسب طلا را داریم/ براساس گفته‌های رئیس فدراسیون شانس دو مدال طلا را داریم.

7:13- سپیده توکلى نماینده هفتگانه: اینکه در پرش طول عملکرد بدی داشتم حادثه بود. اگر در آن بخش رکورد خودم را می‌زدم به راحتی می‌توانستم مدال بگیرم/ رکوردهایم در دیگر ماده‌ها خوب بوده و اگر امشب بتوانم در ۸۰۰ متر این روند را حفظ کنم رکورد ایران را جابجا می‌کنم.

7:10- امینی رییس فدراسیون قایقرانی: در رشته‌هایی که نقره گرفتیم انتظار طلا داشتم. مسابقات امروز نشان داد ایران توانسته در بهترین‌ها ی آسیا سهم قابل ملاحظه‌ای داشته باشد/ یکی از افتخارات ما این است الان از ١١ استان در تیم ملی نماینده داریم.

6:55- تیم کانوی دوبل مردان ایران با ترکیب پژمان دیو سالار و سید کیا اسکندان هفتم شد.

6:35- تیم قایقرانی کایاک توبل ایران با ترکیب علی آقامیرزائیان و سعید فیض‌الله پس از قزاقستان و پیش از چین مدال نقره این بخش را کسب کرد.

6:26- طالبیان نایب قهرمان قایقرانی آسیا: نتیجه مشکلات فدراسیون را امروز دیدیم. حریف من بهتر از من بود و بهتر از من هم تمرین کرده بود به خاطر همین مدال طلا را گرفت/ فدراسیون قایقرانی دو سال با مشکلات دست و پنجه نرم کرد.

6:16- آرزو حکیمی در کایاک تک نفره 500 متر چهارم شد.

5:45- شاهو ناصری در قایقرانی کانوی هزار متر پنجم شد.

5:35- احمدرضا طالبیان در قایقرانی کایاک هزار متر پس از ورزشکاری از ازبکستان دوم شد و به مدال نقره رسید.

5:25- سپیده توکلی در پرش طول رشته هفتگانه یازدهم شد.

5:18- وزیر ورزش به همراه دو معاون خود راهی محل برگزاری مسابقات فینال قایقرانی شد.

4:57- مسابقات قایقرانی به دلیل بارش شدید باران با یک ساعت تاخیر برگزار خواهد شد.

4:47- احمد دنیامالی رئیس سابق فدراسیون قایقرانی: ورزشکاران ما امروز در بهترین مسیرها قرار دارند. چون روز مسابقات مقدماتی می‌دانستیم امروز در فینال هوا بارانی است، به صورت هدفمند در مرحله مقدماتی رتبه کسب کردیم.

4:45- هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک: امیدوارم امروز خبرهای خوبی به مردم بدهیم. هرچند در یکی دو رشته انتظارات برآورده نشد اما تا روز دهم از عملکرد کاروان رضایت داریم/ می‌توانستیم تعداد بیشتری ورزشکار اعزام کنیم اما به اعزام کیفی معتقدیم.

ارسال نظر: