راه کارهای بهبود امنیت وردپرس در 7 گام

کدخبر: 2372738

امنیت وردپرس شاخصی است که به امن بودن سایت وردپرسی از لحاظ حفاظت از اطلاعات سایت و جلوگیری از هک و نفوذ اشاره دارد. در بحث امنیت وردپرس علاوه بر پارامترهای فنی و تکنیکال مانند کدها و افزونه های نصب شده، امن بودن سرویس هاستی که استفاده شده است و تست های نفوذ پذیری قالب و رعایت برخی نکات از سمت مدیر سایت نیز زیر ذره بین قرار می گیرد. در ادامه به نقل از ژاکت، مرجع وردپرس ایران، توصیه های امنیتی وردپرس را برای شما لیست می کنیم.

 

چرا امنیت وب سایت مهم است؟

امنیت وردپرس موضوعی است که از اهمیت زیادی برای هر صاحب وب سایتی برخوردار است. در حالی که نرم افزار اصلی وردپرس بسیار ایمن می باشند و توسط صدها نفر از توسعه دهندگان به طور منظم کنترل می شود، اما کارهای زیادی را می توان برای ایمن نگه داشتن سایت شما انجام داد. امنیت تنها به معنای رفع خطر کردن نمی باشد و همچنین در مورد کاهش خطر است. به عنوان یک مالک وب سایت، موارد زیادی وجود دارد که می توانید برای بهبود امنیت وردپرس خود انجام دهید. نکات امنیتی وردپرس که از ژاکت برای شما نقل می کنیم یک سری اقدامات است که می توانید برای محافظت از وب سایت خود در برابر آسیب پذیری های امنیتی انجام دهید.

یک سایت هک شده وردپرس می تواند آسیب جدی به درآمد و اعتبار کسب و کار شما وارد کند. هکرها می توانند اطلاعات کاربران، رمزهای عبور، نرم افزارهای مخرب را سرقت کنند و حتی می توانند بدافزار را به دستگاه کاربران شما وارد کنند.

خود هسته وردپرس بسیار امن است. وردپرس همچنین دارای هزاران افزونه و قالب است که می توانید بر روی وب سایت خود آن را نصب کنید. این افزونه ها و قالب ها توسط توسعه دهندگان شخص ثالث که مرتباً نیز آن را به روزرسانی می کنند، نگهداری می شود. این به روزرسانی های وردپرس برای امنیت و ثبات سایت وردپرسی شما بسیار مهم است. شما باید اطمینان حاصل کنید که هسته وردپرس، افزونه ها و موضوع وردپرس شما به روز باشد. پس لازم است افزونه ها و قالب های خود را از مرجع معتبری مثل zhaket تهیه کرده باشید از از اولین گام امنیت یعنی مخرب نبودن کدها اطمینان داشته باشید. سایر گام هایی که در امنیت وردپرس مهم است را به نقل از ژاکت در ادامه ذکر می کنیم:

تبلیغ 1

گام های ضروری در امنیت وردپرس

  • سایت وردپرس خود را به SSL / HTTPS منتقل کنید.

 SSL  یک پروتکلی است که انتقال داده را بین وب سایت شما و مرورگر کاربران رمزگذاری می کند. این رمزگذاری باعث می شود که سرقت اطلاعات را دشوار شود. هنگامی که SSL را فعال کردید، وب سایت شما به جای HTTP از HTTPS استفاده می کند، همچنین علامت قفل کنار آدرس وب سایت خود را در مرورگر مشاهده خواهید کرد. بنابراین امروزه استفاده از SSL برای همه وب سایت های وردپرس خود از همیشه آسان تر است. اکنون بسیاری از شرکت های میزبان گواهی SSL رایگان برای وب سایت وردپرس شما را ارائه می دهند .

  • نام کاربری پیش فرض “مدیر” را تغییر دهید.

در زمان های قدیم، نام کاربری مدیر پیش فرض وردپرس “admin” بود. از آنجا که نام های کاربری نیمی از اطلاعات ورود به سیستم را تشکیل می دهند، این حملات را برای هکرها آسان تر می کند. خوشبختانه، وردپرس از آن زمان تاکنون این مورد را تغییر داده است و اکنون شما را ملزم به انتخاب نام کاربری سفارشی در زمان نصب وردپرس می کند .با این حال، برخی از نصب کنندگان وردپرس با یک کلیک، هنوز نام کاربری مدیر پیش فرض را روی “admin” تنظیم می کنند.

رعایت امنیت وردپرس ضامن کسب و کار آنلاین شماست.

تبلیغ 2

  • تأیید اعتبار دو عامل را اضافه کنید.

روش احراز هویت دو عاملی، کاربران را با حفظ امنیت مجبور به ورود می کند. اولین مورد نام کاربری و رمز عبور است و مرحله دوم نیاز به احراز هویت با استفاده از دستگاه یا برنامه جداگانه دارد. اکثر وب سایت های آنلاین برتر مانند Google ، Facebook ، Twitter به شما امکان می دهند آن را برای حساب های خود فعال کنید. همچنین می توانید همان عملکرد را به سایت وردپرس خود اضافه کنید.

  • پیشوند پایگاه داده وردپرس را تغییر دهید.

به طور پیش فرض، وردپرس از wp_ به عنوان پیشوند تمام جداول موجود در پایگاه داده وردپرس شما استفاده می کند. اگر سایت وردپرس شما از پیشوند پایگاه داده پیش فرض استفاده می کند، حدس زدن نام جدول شما برای هکرها آسان تر است. به همین دلیل است که توصیه می کنیم آن را تغییر دهید. توجه: اگر این کار در سایت شما به درستی انجام نشود، می تواند سایت شما را خراب کند. فقط در صورت احساس راحتی با مهارت رمزگذاری، اقدام کنید.

  • نقش میزبانی وردپرس و هاست در امنیت یک سایت

سرویس میزبانی وردپرس شما مهم ترین نقش را در امنیت سایت وردپرسی شما دارد. یک ارائه دهنده میزبانی معتبراقدامات اضافی را برای محافظت از سرورهای خود در برابر تهدیدات معمول انجام می دهد. در اینجا نحوه کار یک شرکت میزبان وب خوب در پس زمینه برای محافظت از وب سایت ها و داده های شما ارائه شده است.

  • آن ها به طور مداوم شبکه خود را از نظر فعالیت مشکوک کنترل می کنند.
  • همه شرکت های میزبان خوب ابزارهایی برای جلوگیری از حملات گسترده DDOS در اختیار دارند.
  • آن ها نرم افزار سرور، نسخه های php و سخت افزار خود را به روز نگه می دارند تا از سوءاستفاده آسیب پذیری های امنیتی در نسخه قدیمی توسط هکرها جلوگیری کنند.
  • آن ها آماده استفاده از نقشه های بازیابی حوادث هستند که به آن ها این امکان را می دهد که از داده های شما در صورت تصادف بزرگ محافظت کنند.
  • در یک برنامه میزبانی مشترک، شما منابع سرور را با بسیاری از مشتریان دیگر به اشتراک می گذارید. این در صورتی که هکر بتواند از یک سایت همسایه برای حمله به وب سایت شما استفاده کند خطر آلودگی بین سایت را باز می کند.
  • سوالات امنیتی را به صفحه ورود به وردپرس اضافه کنید.

افزودن سوالات امنیتی به صفحه ورود به وردپرس دسترسی غیر مجاز را برای افراد دشوارتر می کند. با نصب افزونه WP Security Questions  می توانید سوالات امنیتی را اضافه کنید. پس از فعال سازی، برای پیکربندی تنظیمات افزونه باید به صفحه تنظیمات »سوالات امنیتی بروید.

  • اسکن وردپرس برای بدافزارها و آسیب پذیری ها

اگر یک افزونه امنیتی وردپرس نصب کرده باشید، آن پلاگین ها به طور منظم سایت را از نظر بدافزار و نشانه های نقض امنیت بررسی می کنند. با این حال، اگر یک افت ناگهانی در بازدید از وب سایت یا رتبه بندی جستجو مشاهده کردید، ممکن است بخواهید به صورت دستی سایت خود را اسکن کنید. می توانید از افزونه امنیتی وردپرس خود استفاده کنید.

تبلیغ 3

در پایان امیدواریم این مقاله در امنیت وردپرس به شما کمک کند تا بهترین روش های افزایش امنیت وردپرس را بیاموزید تا با انجام دادن موارد مختلف برایتان راحت تر شود. ژاکت به عنوان مرجع وردپرس ایران همواره تاکید دارد که به جهت جلوگیری از هزینه های جبران ناپذیر ناشی از عدم رعایت نکات امنیتی، همیشه پیشگری های لازم را انجام دهید تا به درمان نیازی پیدا نکنید.

 

ارسال نظر: