"سند ملی آموزش و پرورش" زیر ذره‌بین «نسیم»

کدخبر: 505594

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش: از پایان‌نامه‌های دانشجویی مرتبط با سند تحول بنیادین، حمایت می‌کنیم/ نجفی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: در اجرای طرح "۳،۳،۶"، فرایندهای لازم طی نشده/ برنامه درسی ملی، تصویب و ابلاغ شد

- مهدی نوید ادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در نشست علمی بررسی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در دانشگاه شاهد اعلام کرد؛ از پایان‌نامه‌های دانشجویی مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، حمایت می‌کنیم. نظام آموزش و پرورش ما به دلیل کپی‌برداری از غرب، مبتنی بر آموزه‌های دینی نیست. (4 اردیبهشت 91)

-رئیس‌جمهور: باید همه امکانات ملی، آموزشی، فرهنگی و رسانه‌‌ای، با محوریت خانواده و با هدف ارتقای تعلیم و تربیت، برای اجرای هر چه بهتر سند تحول در نظام آموزش و پرورش کشور بسیج شود. (12 اردیبهشت 91)

-حسین مظفر، وزیر اسبق آموزش و پرورش: بکارگیری نیروی انسانی در آموزش و پرورش با انفعال انجام می‌شود. برنامه‌ریزی عالمانه و درازمدت برای تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش، باید اولویت مجلس نهم و دولت باشد. (27 اردیبهشت 91)

-وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با «نسیم» از رونمایی کتب پایه ششم ابتدایی همزمان با سایر کتب درسی در سال تحصیلی جدید خبر داد. کتب پایه ششم پس از بررسی توسط جمعی از منتخبین و معلمان برجسته کشوری به مرحله چاپ می‌رسد. (اول خرداد 91)

-حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش و پرورش از اتمام تعیین تکلیف نیروهای انسانی و فضا در این وزارتخانه برای اجرای ساختار "6.3.3" (شش سال ابتدایی، سه سال راهنمایی، سه سال دبیرستان) تا پایان تیرماه خبر داد. (31 خرداد 91)

-محمود فرشیدی، وزیر اسبق آموزش و پرورش در گفتگو با خبرگزاری مهر: اجرای نظام 3-3-6 انحراف از متن صریح سند تحول بنیادین است. براساس این سند، نظام آموزشی باید به چهار دوره سه ساله تغییر می‌کرد. (دوم مرداد 91)

-دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به «نسیم»: مستندات پژوهشی و دلایل مخالفان و موافقان تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس به همراه نتایج ارزیابی‌های اجرای طرح، بزودی منتشر می‌شود؛ اگر اشکالی در اجرای طرح وجود داشته باشد، از اعلام آن ابایی نداریم. (31 مرداد 91)

-محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: موضوع "زیرنظام‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش" طبق سند باید ظرف یک‌سال توسط وزارت آموزش و پرورش تهیه و برای تصویب به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه شود. (اول شهریور 91)

-دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش: "برنامه درسی ملی" به عنوان "سند مادر" در سیاستگذاری و تدوین محتوای کتب درسی و به عنوان یکی از اسناد تابعه سند ملی آموزش و پرورش، پس از 14 جلسه کارشناسی، در جلسه عصر امروز شورا به تصویب نهایی رسید؛ پس از امضای رئیس جمهور، تدوین راهنمای برنامه‌های آموزشی آغاز می‌شود. (28 شهریور 91)

-محمدعلی نجفی، وزیر اسبق آموزش و پرورش در گفتگو با روزنامه آرمان: در اجرای طرح "3،3،6"، فرایندهای لازم طی نشده و تا جایی که اطلاع دارم، بخش عمده‌ای از معلمان ششم ابتدایی آموزش کافی ندیده‌اند. با تعطیلی پنجشنبه‌ها، بیش از 15 درصد از زمان آموزش کاهش یافته و این قطعاً تأثیر منفی خواهد داشت. (6 آذر 91)

-دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد؛ قرار نیست بررسی کنیم که آیا شش ساله شدن دوره ابتدایی کار درستی بوده یا خیر؛ بلکه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش بررسی می‌کند که آیا اجرای این طرح درست انجام شده است یا نه؟ (30 دی 91)

-زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگوی تفصیلی با «نسیم»: اگر به جای وزیر آموزش و پرورش بودم، "6،3،3" را به این زودی اجرا نمی‌کردم. قطار تحول بر روی ریل رفته، اما برخی از اجزای آن هنوز تنظیم نشده است؛ حالا که کار شروع شده، همه باید دقت کنند تا درست ادامه پیدا کند. (11 بهمن 91)

-دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در گفتگو با ایسنا اعلام کرد؛ گزارش اقدامات یک‌سال اخیر وزارت آموزش و پرورش در راستای تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت، آماده شده و طی امروز و فردا، برای بررسی و ارزیابی به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود. (26 اسفند 91)

-رئیس‌جمهور سند "برنامه درسی ملی" را امضا و ابلاغ کرد؛ با ابلاغ این سند، برنامه درسی ملی مبنای تمام برنامه‌ریزی‌های درسی و آموزشی در آموزش و پرورش می‌شود. (28 اسفند 91)

ارسال نظر: