موزه علوم و فناوری در آموزش و پرورش تأسیس می‌شود

کدخبر: 906571

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت:‌ "تشکیل شورای سیاستگذاری برای مدیریت پژوهش‌سراها، اداره پژوهش‌سراها به روش هیأت امنایی و تاسیس موزه علوم و فناوری" در جلسه اخیر شورای عالی آموزش‌ و پرورش بررسی شد

به گزارش «نسیم»، مهدی نوید ادهم درخصوص جلسه اخیر شورای عالی آموزش و پرورش اظهار داشت:‌ هشتصد و نود و نهمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با حضور وزیر و سایر اعضا تشکیل شد و در این جلسه درباره پژوهش سراهای دانش‌آموزی گفتگو شد .

وی افزود: در ادامه جلسات بررسی پژوهش سراهای دانش‌آموزی این بار نیز در جلسه شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع بررسی شد و سه ماده از مواد اساسنامه مورد بررسی قرار گرفت .

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: در این جلسه به تشکیل شورای سیاست گذاری برای مدیریت پژوهش سراها اشاره شد و این شورا با مسئولیت وزیر آموزش و پرورش، تعدادی از معاونان و ارگان‌ها و نهادهای ذیربط از جمله رئیس بنیاد نخبگان،‌نماینده معاونت علمی و فناوری، معاون وزارت علوم و رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز تشکیل خواهد شد .

نوید ادهم خاطرنشان کرد: در سطح استان مسئولیت ساماندهی و فعال سازی پژوهش سراها با شورای آموزش و پرورش استان خواهد بود و در سطح پژوهش سرا هیئت امنایی تشکیل خواهد شد به بیان دیگر پژوهش سراها با روش هیئت امنایی اداره می‌شوند تا زمینه جذب و مشارکت حداکثری واحدها، نهادها و افراد حقیقی و حقوقی ذیربط فراهم آید .

وی گفت: تاسیس موزه علوم و فناوری در آموزش و پرورش نیز پیشنهاد شد که با همکاری دولت و نمایندگان مجلس در لایحه بودجه سال 94 اعتبار ویژه‌ای برای احداث موزه علوم و فنون ویژه دانش آموزان اختصاص یابد.

ارسال نظر: