خدمات جدید دندانپزشکی از مهرماه به فرهنگیان تهرانی ارائه می‌شود

کدخبر: 931318

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اعلام این خبر گفت: از این پس، فرهنگیان با مراجعه به درمانگاه‌های فرهنگیان از تخفیف ۴۰ درصدی و خانواده‌های آنها از تخفیف ۲۰ درصدی بهره‌مند می‌شوند

اسفندیار چهاربند در گفتگو با «نسیم»، درباره خبرهای قبلی اعلام شده برای ارائه خدمات دندانپزشکی به فرهنگیان تهرانی از شهریورماه اظهار داشت: هماهنگی لازم با درمانگاه‌های فرهنگیان انجام شده و تجهیزات اضافی برای ارائه خدمات دندانپزشکی در این درمانگاه‌ها پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه فرهنگیان تهرانی از این پس می‌توانند از خدمات ویژه دندانپزشکی بهره‌مند شوند، خاطرنشان کرد: بر این اساس 40 درصد از هزینه دندانپزشکی برای فرد فرهنگی شاغل و 20 درصد از هزینه برای خانواده فرهنگی تخفیف داده می‌شود؛ البته فرهنگیانی که از 15 شهریور هم به درمانگاه مراجعه کرده‌اند، از این تخفیف بهره‌مند شده اند، اما رسماً از مهرماه این شرایط ویژه شامل حال فرهنگیان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر 18 درمانگاه در تهران خدمات دندانپزشکی ارائه می‌کنند.

ارسال نظر: